Gasdepot

In ons gasdepot slaan wij technische gassen en propaangas op. We vullen flessen en tanks af en distribueren ze. Daarnaast hebben wij een showroom waar allerlei gasequipment verkocht wordt.

Op de Butaanweg in Amsterdam heeft Vos Olie & Gas sinds 1997 een gasdepot. Op het gasdepot worden technische gassen en propaangas opgeslagen, afgevuld en gedistribueerd. Daarnaast hebben wij een showroom waar allerlei gasequipment verkocht worden. Vanuit het gasdepot sturen wij dagelijks verschillende vrachtauto’s de weg op om gasflessen te distribueren.

Het gasdepot is ook een afhaalpunt voor gasflessen die wij kunnen vullen en wisselen. Ook kunnen particulieren hier terecht voor het vullen van hun gasfles of aanschaf van technische gassen. Op het gasdepot staat een propaanvulstation waar wij flessen afvullen.

Het gasdepot heeft verschillenden soorten gas op voorraad zoals menggas, acetyleen en zuurstof. Wij hebben flessen beschikbaar in verschillende soorten maten. Tevens zijn wij agent van Air Products en dealer van Primagaz, Benegas, Antargaz, CampinGaz en Pro-Gas.
Wij zijn in staat om heftrucktanks te distribueren naar onze klanten via een wisselsysteem. Hierbij ontvangen onze klanten kooien van 6 of 12 flessen die op afroep of automatisch worden gewisseld.

Distributie en diversiteit is onze kracht.

Het gasdepot is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

Producten, diensten en merken Vos gasdepot

- Afvullen en wisselen van gasflessen.
- Aankoop gas, zoals menggas, acetyleen en zuurstof.
- Aankoop en distributie gasflessen.
- Air Products, Primagaz, Benegas, Antargaz, CampinGaz en Pro-Gas.

Wisselsysteem heftrucktanks

Wij distribueren heftrucktanks naar onze klanten via een wisselsysteem. Hierbij ontvangen onze klanten kooien van zes of twaalf flessen die op afroep of automatisch worden gewisseld. Dit kunnen we binnen een dag voor u regelen.

Gas

Gas komt voor in verschillende vormen. Wij onderscheiden industriële gassen, propaangas en koelgassen, geschikt voor verschillende toepassingsgebieden.

Meer informatie over onze services?