Onze sectoren

In uiteenlopende sectoren waarborgen wij samen met u de continuïteit van uw producten.

In welke sector u ook werkzaam bent, uw werkzaamheden zijn onregelmatig en uw machines en tijd kostbaar. Daarom zetten wij ons continu in om uw sector snel van de juiste producten, zoals brandstof, smeermiddelen en equipment te voorzien. Samen met u zorgen wij ervoor dat de continuïteit van uw producten gewaarborgd wordt.

Agrarisch

Kwalitatief sterk smeermiddel voor zware landbouwwerktuigen

Om zwaar landbouwwerk goed te kunnen verrichten en tegelijkertijd te besparen op brandstofgebruik moet u de onderdelen van uw machines beschermen met kwalitatief sterk smeermiddel. Vos Olie & Gas BV heeft voor iedere toepassing in de agrarische sector het juiste product beschikbaar.

Grondverzet

Bedrijfszekerheid op iedere ondergrond

U wilt er zeker van zijn dat uw machines functioneren, ook wanneer ze op moeilijk bereikbare plaatsen in werking zijn of op ongewone ondergrond. De producten en diensten van Vos Olie & Gas BV voldoen aan zware eisen en bieden u de bedrijfszekerheid waarnaar u op zoek bent. Ook speciaal voor civiele werken in het ‘natte segment’ vindt u de oplossing bij Vos Olie & Gas BV.

Meer informatie over onze services?

Hoveniers

Zekerheid van een tijdige levering, ook in een seizoensgebonden sector

Uw tijd is kostbaar, dat weet Vos Olie & Gas BV maar al te goed. Daarom hebben wij een grote voorraad van al onze brandstoffen, gassoorten en equipment. Onze representatieve chauffeurs brengen deze op de juiste tijd naar de juiste locatie. Zo hoeft u ook in de hovenierssector niet te lang te wachten op uw producten.

Industrieel

Continue optimalisatie om u hoogstaande kwaliteit te kunnen leveren

De producten en diensten van Vos Olie & Gas BV zijn steeds verder doorontwikkeld. Inmiddels voldoen ze aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit, zodat ze ook in de moderne industrie uitstekend gebruikt kunnen worden.

Loonwerk

Snelle leveringen en service van Vos Olie & Gas BV houden uw productie in beweging

Als loonwerker zijn uw werkzaamheden onregelmatig. Uw machines zijn kostbaar, vooral als deze niet gebruikt worden. Vos Olie & Gas BV zorgt ervoor dat uw werkplaats continu is uitgerust met het juiste equipment. Uw machines kunnen blijven draaien, omdat wij uw smeermiddelen en brandstof op een snelle manier kunnen leveren.

Recreatie

Ook in de recreatieve sector komt Vos Olie & Gas BV met passende oplossingen

Ook voor de recreatieve sector biedt Vos Olie & Gas BV de juiste toepassingen en producten. Gasflessen voor barbecues en terrasverwarming bijvoorbeeld. Onze lichtgewichtfles van compositie maakt het u extra gemakkelijk verplaatsen; de fles is veel lichter dan een traditionele stalen fles.

Meer informatie over onze services?

Scheepvaart

Vos Olie & Gas BV biedt u kwalitatief sterke en betrouwbare motoroliën voor de scheepvaart

Uw werkzaamheden in de scheepvaartsector zijn onregelmatig. Met Vos Olie & Gas BV heeft u een betrouwbare partner in het leveren van de juiste materialen op het juiste moment. Onze motoroliën voor de scheepvaart zijn van de hoge kwaliteit die deze sector verwacht. Ze zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de belangrijkste motorfabrikanten en uitvoerig getest.

Transport

Met Vos Olie & Gas bent u verzekerd van een probleemloze inzet van uw wagenpark

De voertuigen in uw wagenpark worden technisch steeds gecompliceerder. Smeermiddelen moeten daarom aan steeds hogere eisen voldoen. Vos Olie & Gas BV levert een complete serie standaard en brandstofbesparende smeermiddelen, speciaal voor transportbedrijven. Hiermee bent u altijd verzekerd van het juiste middel.

Meer informatie over onze services?

Geld besparen met Blauwe Diesel?

In onze leaflet lees je alles over de voordelen van Blauwe Diesel. Ontvang de leaflet direct in je inbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geld besparen met biobrandstof?

In onze leaflet lees je alles over de voordelen van biobrandstof. Ontvang de leaflet direct in je inbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Hercutec®?

Hercutec® is een goed, milieuvriendelijk én voordelig alternatief voor andere alkylaatbenzines. Meer informatie? Download de Hercutec Leaflet!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u nog vragen? Stel deze dan gerust!

We beantwoorden graag uw vragen en geven u advies op maat! Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Direct bestellen? Wij maken een offerte op maat!

Binnen 24 uur antwoord en snel geleverd!

Heeft u nog vragen? Laat u vandaag nog terugbellen!

Laat u terugbellen door één van onze adviseurs. We beantwoorden graag uw vragen en geven u advies op maat!